Globedia.com

×
×

Error de autenticación

Ha habido un problema a la hora de conectarse a la red social. Por favor intentalo de nuevo

Si el problema persiste, nos lo puedes decir AQUÍ

×
cross

Suscribete para recibir las noticias más relevantes

×
Recibir alertas

¿Quieres recibir una notificación por email cada vez que Seosem escriba una noticia?

Arranca la Fira de l'Agroalimentació de la Jana

29/10/2016 06:20 0 Comentarios Lectura: ( palabras)

imageEste migdia obri la Fira de la Jana amb moltes novetats i amb un protagonisme important de l'agricultura i l'agroalimentació

La inauguració de la fira agrícola serà avui dissabte a les 11.00 hores a l'explanada de la Cooperativa Les Alboredes, amb la presència de la Consellera d'Agricultura Elena Cebrian, la directora general de PAC i desenvolupament rural Maria Teresa Cháfer, la directora general d'internacionalització Maria Dolores Parra, acompanyats d'alcaldes i regidors de la comarca i els membres del Consell Agrari de la Jana.

"En el marc de la Fira tindrem diferents activitats durant tot el cap de setmana, però enguany volem donar la màxima rellevància a l'agricultura i l'alimentació, per això hem impulsat un mercat de productors de proximitat i ecològics, on els mateixos productors podran fer venta directa. També tindrem un espai de food trucks i una taula redona sobre agricultura ecològica amb ponents de primer nivell", ha indicat el portaveu de l'equip de govern, Àlex Vilanova Pla.

A més d'estes activitats, també tindran lloc diverses exposicions, teatre, música, espectacles i jocs infantils. I finalment, el diumenge la fira agrícola i ramadera donarà pas a la fira comercial i la Jana es convertirà en un mercat amb més de 100 parades per tot el poble.

"Des de l'Ajuntament de la Jana hem preparat els actes i activitats amb molta il·lusió i desitgem que els visitants de les comarques veïnes visiten la Jana com fan tots els anys, recordant-los que enguany la Fira comença el dissabte i que en la programació de Fira segur que troben activitats per al seu gust", ha conclòs Àlex Vilanova.


Sobre esta noticia

Autor:
Seosem (2860 noticias)
Visitas:
1503
Licencia:
¿Problemas con esta noticia?
×
Denunciar esta noticia por

Denunciar

Comentarios

Aún no hay comentarios en esta noticia.